Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ


Όταν χιλιάδες κόσμος για χρόνια τώρα αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ,  χιλιάδες υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, εν ονόματι "των λαϊκών" συμφερόντων απολαμβάνουν- σε βάρος των εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών- πελατών, προκλητικά προνόμια. Ποιός κάτοχος διδακτορικού τίτλου δεν θα επιθυμούσε λ. χ να έχει τα προνόμια ενός "τεχνικού" στη δημόσια ΔΕΗ, αφού θα απολάμβανε: 2.500 μηνιαίο μισθό, 100.000 εφάπαξ, 2500 σύνταξη και ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ τόσο ως υπάλληλος όσο και ως συνταξιούχος.
Για να μας πείσουν οι εκπρόσωποι των σκανδαλωδώς αμειβομένων υπαλλήλων της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΕΗ ότι, έστω και τώρα, έχουν απεκδυθεί τη νεοελληνική ιδιοτέλεια, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ αμέσως από το διαχρονικό, διαπαραταξιακό σκάνδαλο της απαλλαγής τους από την πληρωμή του λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, τόσο για τους εν ενεργεία υπαλλήλους  καθώς και για τους συνταξιούχους.
 Διαφορετικά ο λεγόμενος "αγώνας" τους είναι και αυτή τη φορά υπέρ πάρτης, ακούει δηλαδή στο όνομα ιδιωτικοποίηση της δικής μας ΔΕΗ, αφού εμείς πληρώνουμε ενώ αυτοί πληρώνονται.
 Όσο εξακολουθούν οι εκρπόσωποι των υπαλλήλων της δημόσιας, δηλαδή  της δικής μας επιχείρησης, να συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες θα πρέπει να είμαστε απέναντι σε κάθε εαυτούλικη αντίληψη.
Όσοι συμπολίτες θεωρούν ότι η φασίζουσα αυτή συμπεριφορά εξυπηρετεί τον πραγματικά οικονομικά αδύναμο πολίτη, δεν έχουν παρά να τους ζητήσουν τα εκατομμύρια, που εμείς για χρόνια πληρώνουμε- καλύπτοντας τα δικά τους προνόμια, να διατίθενται υπέρ των φτωχών, και οι υπάλληλοι αυτοί να πληρώνουν στο ακέραιο την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως εμείς οι "κοινοί θνητοί"

1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Πολύ σωστός, φίλε Στάθη.
Οι αλήθειες ν΄ακούγονται στο ακέραιο και μπράβο σου. Πλην δεν ξέρεις, μπορεί οι ερινύες καμιά φορά να κάνουν το θαύμα τους!... Εν προκειμένω οι απόγονοι των βαριοσοσιαλιστών προνομοιούχων Πιπεργιάδων, Μπακούληδων κλπ των "ρετιρέ" (κατά την εικονική ρήση του επίσημου πάτρωνά τους Α.Γ. Π.) της ΔΕΗ, να ξεπληρώσουν τώρα εκόντες άκοντες, τις "αμαρτίες" τους στο φτωχό λαό που δεν μπορεί να αντισταθεί...
Σωτ. Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ