Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ



Χθες 15/12/2010 είχαν από κοινού κηρύξει απεργία η ΑΔΕΔΥ με τη ΓΣΕΕ, με αφορμή τις περικοπές αποδοχών σε υπαλλήλους ορισμένων δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών. Ακολούθησε διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, "αγανακτισμένοι" διαδηλωτές επιτέθηκαν με σκληρότητα εναντίον του τ. υπουργού Κ Χατζηδάκη.
Η επίθεση αυτή νομίζω πως είναι αποτέλεσμα της επικίνδυνης ανοχής που επέδειξε ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος, και κυρίως τα μαζικά μέσα ενημέρωσης,τα τελευταία 40 χρόνια στα φαινόμενα τραμπουκισμού. Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να προβληθεί από τους τραμπούκους, για τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή.

Ο πολιτικός κόσμος, ευθύνεται, κυρίως, γιατί υπέκυψε σε εκβιασμούς: των
κρατικοδίαιτων "αγωνιστών", των χρυσοπληρωμένων "εργατοτεχνιτών" ορισμένων ΔΕΚΟ, των παραγόντων και κομματαρχών που με προκλητικό και ρουσφετολογικό τρόπο, διόρισαν εκατοντάδες χιλιάδες καλοπληρωμένους αργόμισθους υπαλλήλους.
Ακόμη ευθύνονται,και μαζί με αυτούς,οι παρουσιαστές των πρωινάδικων τηλεοπτικών σκουπιδιών, με τους επίσης "ειδήμονες" τηλεπανεπιστημιακούς μαϊντανούς.
Αν κάποιοι έπρεπε να διαμαρτύρονται είναι οι πραγματικά και σκληρά εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και ιδιαίτερα, οι εργαζόμενοι στις λεγόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι οι προκλητικώς αμειβόμενοι και μερικώς εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ καθώς και ορισμένων υπουργείων, όπως του οικονομικών.
Κάποτε θα πρέπει επιτέλους να δημοσιοποιηθούν οι συνολικές απολαβές και ειδικές παροχές των θρασίτατων βολεμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: