Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΑΣΧΑ २०११ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ


Στη φωτογραφία ξεχωρίζει η παρουσία της Ευφροσύνης - Μαρίας Παυλίδη κόρη της Ελένης και Θωμά Παυλίδη.και ο μικρός Γιαννάκης γιος του Σπύρου και της Βασούλας Χριστοδουλοπούλου

Για μία ακόμη φορά γιορτάσαμε οικογενειακά τη μέρα της Λαμπρής. Τούτη όμως τη χρονιά είχαμε πρωταγωνιστές τη νέα γενιά!. Λέγεται συχνά πως οι νεότεροι αδιαφορούν για ό,τι θεωρείται παραδοσιακό. Κι όμως, τρία παιδιά από την οικογένειά μας απέδειξαν το αντίθετο; η Ελένη Χριστοδουλοπούλου με περισσή επιμέλεια, κέφι και μεράκι φρόντιζε για το κάθε τι. Πάνω από όλα ξεχώρισε για τη μοναδική ζωντάνια, που μαζί με τη μαμά της Αφροδίτη Χριστοδουλοπούλου, δίνουν το στίγμα, αφού η κούραση τους μετατρέπεται σε δύναμη χαράς και ελπίδας!.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Χρήστου Σ. Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος, σε συνεργασία με τον εξάδελφό του Χρήστο Κ. Χριστοδουλόπουλο, έκλεψε την παράσταση!. Παρατηρητικός, μεθοδικός και με επαγγελματισμό, καταφέρνει να πετυχαίνει άριστο αποτέλεσμα με ό,τι καταπιάνεται. Τα δύο λοιπόν ξαδέρφια ανέλαβαν εξαρχής την προετοιμασία του κατσικιού, σούβλα, φωτιά, ψήσιμο. Τελικά έφτασε στο τραπέζι έτοιμο για φαγητό.
Εμείς οι υπόλοιποι απολαύαμε τη νοστιμιά του τραπεζιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: