Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ



Το βασικό αίτημα των υπαλλήλων στα δημόσια μέσα ενημέρωσης είναι να μην ισχύσουν οι κανόνες του νέου μισθολογίου και της εργασιακής εφεδρείας, με το επιχείρημα να μη γίνουν υπάλληλοι του κράτους!
Το επικαλούμενο  επιχείρημα είναι έωλο, γιατί μέχρι και το 2009 , τουλάχιστον στην ΕΡΤ, όλοι ή σχεδόν όλοι διορίζονταν μόνο με ρουσφέτι. Το προκλητικό ήταν όταν με το σκανδαλώδες διάταγμα του Παυλόπουλου, μονιμοποιήθηκαν 1500 περίπου ρουσφετολογηθέντες, για το βόλεμα των οποίων ο τότε υπουργός Θ. Ρουσόπουλος, αύξησε το ειδικό τέλος  υπέρ της ΕΡΤ. Κατά ένα ευρώ τον μήνα!, έτσι ...χωρίς αιδώ!
Αποτέλεσμα αυτής της φαυλότητας είναι να πληρώνουμε όλοι εμείς οι αναγκαστικά πελάτες της δημόσιας ΕΡΤ: 2.907.  μόνιμους και  576 συμβασιούχους!!! (Στοιχεία ΠΟΣΠΕΡΤ). Ένα άλλο στοιχείο που επίσης προκύπτει από την ομοσπονδία έχει σχέση με τις ετήσιες αυξήσεις, μέσω συλλογικών συμβάσεων.
Την ίδια στιγμή που χιλιάδες ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, και μάλιστα με αυξημένα προσόντα, αμείβονται κάτω από 1000 ευρώ, οι βολεμένοι των ΔΕΚΟ προκαλούν, συμπεριφερόμενοι σαν να είναι φέουδο η δημόσια ΕΡΤ.
Το τραγικό είναι ότι ακόμη και σήμερα βρίσκουν υποστηρικτές πρώην υπουργούς που ευθύνονται για το γενικότερο χάλι.

.


Δεν υπάρχουν σχόλια: