Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η "ανάληψη πολιτικής ευθύνης" από τον πρωθυπουργό στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος (16/12/2008),κατά τη γνώμη μου, δε σημαίνει τίποτε, εφόσον δεν είχαν προηγηθεί ή έστω δεν συνοδεύτηκε από συγκεκριμένες πράξεις. Όπως :
- Άμεση απομάκρυνση όλων των εμπλεκομένων υπουργών, υφυπουργών, Γενικών Γραμματέων, Προέδρων, μελών Δ.Σ. από τη θέση τους ,αφού ο διορισμό τους έχει γίνει από την παρούσα κυβέρνηση.
- Παραπομπή όλων των παραπάνω (Μη πολιτικών) στελεχών στον αρμόδιο Εισαγγελέα ( Ανεξάρτητα από την αυτεπάγγελτη έρευνα που διεξάγεται από τους Εισαγγελείς), για ποινικά αδικήματα που έχουν διαπράξει.
- Διαγραφή από τα κομματικά όργανα και αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια στις μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες όλων των πολιτικών προσώπων.
- Άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών.
- Πειθαρχική δίωξη όλων των υπηρεσιακών παραγόντων μ ε το ερώτημα της οριστικής παύσης ( ΑΠΟΛΥΣΗ) από την υπηρεσία τους , για τα διαπραχθέντα πειθαρχικά αδικήματα.
- Ψήφιση νόμου , παρόμοιο με εκείνον που επί ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε για τη λεγόμενη βασιλική περιουσία, προκειμένου όλη η δημόσια περιουσία να ΕΠΙΣΡΑΦΕΙ στο δημόσιο .
Εφόσον τίποτε δε συνέβη από τα παραπάνω, δικαιούμαστε όλοι εμείς, που κάθε φορά πληρώνουμε τις επιλογές των παραπλανημένων υπουργών , να αξιώνουμε τα αυτονόητα: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
ΣΤΑΘΗΣ. Χ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΚΡΙΣΙΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ.

1 σχόλιο:

Elis.G είπε...

Παραθέτω:
"Η δολοφονία του Παναγούλη είναι συνάμα μεγάλων διαστάσεων εκφοβιστική και τρομοκρατική ενέργεια του συστἠματος ενάντια στον Ελληνικό Λαό και στους πρωτοπόρους αγωνιστές. Δεν είναι ενέργεια του παρακράτους για να σαμποτάρουν τον Καραμανλή, όπως ειπώθηκε, αλλά αντίθετα έργο του ενιαίου φασιστικού μηχανισμού μέσα κι έξω από το επίσημο κράτος..."
Από την προκήρυξη της 17Ν 14. Δεκεμβρίου 1976.
Σύμπτωση όμως, Ε!!!!

Ότι κι αν πεί κανείς έχει ήδη ειπωθεί!