Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ - ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ: ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 5Η ΣΥΝΕΧΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ



Η επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή του δημάρχου Ανδρίτσαινας- Κρέστενας Σάκη Μπαλιούκου για 5η συνεχή θητεία συνιστά μοναδική περίπτωση για την Ηλεία και σπάνιο φαινόμενο για την Ελλάδα. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος το 1998 στον τότε δήμο Σκιλλούντος και από τότε επανεκλέγεται συνεχώς από την πρώτη Κυριακή.


Κοινή είναι η διαπίστωση ότι πρόκειται για έναν ικανότατο και αποτελεσματικό δήμαρχο, που διακρίνεται για την εργατικότητά του, τη γνώση καθώς και για τη μεθοδικότητά του.

Το ιδιαίτερο πολιτικό προσόν, κατά τη γνώμη πολλών, είναι η ικανότητά του στην επιλογή συνεργατών, οι οποίοι – με βάση την εκλογική τους επιρροή, έρχονται πρώτοι στην εκτίμηση των πολιτών –εκλογέων.

Έτσι, οι άμεσοι συνεργάτες: Δάγκαρης Γ., Διαμαντόπουλος Β., Καραντώνης Π., Στρουμπάκου Κ. και Φωτεινόπουλος Δ., αποτελούν την πλέον ισχυρή ομάδα, αφού διαθέτουν τεράστια γνώση και εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, η οποία αποτυπώνεται με την τεράστια λαϊκή αποδοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης ο Δάγκαρης εκλέγεται για 24 χρόνια, με πρώτη εκλογή στις 14 Οκτωβρίου 1990 ως πρόεδρος Κοινότητας Μακρισίων.

Οι επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2019.



Τα οριστικά επίσημα αποτελέσματα στο Δήμο Ανδρίτσαινας- Κρέστενας έχουν ως εξής:



«ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΔΙΟΝ.

ΨΉΦΟΙ: 4859 ΠΟΣΟΣΤΟ: 53,61% ΕΔΡΕΣ: 16

«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ»

ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ ΑΘΑΝ.

ΨΗΦΟΙ: 3762 ΠΟΣΟΣΤΟ: 41,50 ΕΔΡΕΣ: 10

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΙΚ.

ΨΗΦΟΙ: 455 ΠΟΣΟΣΤΟ: 4,89 ΕΔΡΕΣ: 1





1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Αγαπητέ Σταθη, χαίρε
Δεν γνωριζω τα του Δημου σας. Εχω πληρη εμπιστοσύνη κι εκτιμηση στην κριση σου.
Είνα αληθεια προσόν να παραμενει στη καρεκλα του (έστω επιτυχημενος) ενας Δημαρχος για 5η συνεχή χρονια; Ειναι προσον να εκλεγεται 24 χρονια συνεχεια ένας Συμβουλος;
Κριμα, που δεν εχω την ιδια γνώμη, με την επιφυλαξη παντα οι συγκεκριμενοι, να ειναι αναντικαταστατοι. Δεν κουραστηκαν αυτοι οι πολιτες; Δεν βρήκαν διαδόχους τους; Τι "επαγγελματικη" διαστροφή ειναι αυτη;
Με την αγαπη μου πάντα
Σωτηρης